Personliga framtida minnen

För nästan exakt ett år sedan skrev vi om smycken och hur roligt det var att vi hittat fina högklassiga smycken till bra pris. Som student har man det inte fett och alla sätt att spara pengar på är välkomna. Men trots det så måste man ju kunna kosta på sig lite extra ibland. Det gäller då först och främst saker som är tänkta att användas LÄNGE! Saker som även om 30 – 40 år ska vara lika fina, bra och användbara som de är nu.

Smycken är ju en sådan sak och där gällde det alltså för oss att hitta en bra avvägning mellan pris och kvalitet, vilket vi ju också lyckades med! Yay! Go us! Men nu har vi hittat även en annan sak när det kommer till smycken som vi vill tala lite om. För vad gör man egentligen av sina olika smycken när de inte används. Man förvarar dem. Men hur?

Personliga smyckeskrin
Fina saker ska förvaras på ett fint – och personligt sätt. Det är vår bestämda åsikt, för hur roligt är det egentligen att plocka fram sina fina smycken ur någon gamma tråkig papplåda eller intetsägande box? Det ska ju vara någonting speciellt att ta fram sina finaste smycken för att göra sig fin inför festen, för att höja stämningen. Dessutom tycker vi också att smyckeskrin ska vara någonting personligt, lite av ett minne, och det är det som vi nu vill tipsa lite om.

Hos Getpersonal (http://www.getpersonal.se/smycken/smyckeskrin-gravyr.html) kan man nämligen köpa smyckeskrin som inte bara ser bra ut, utan som man också kan gravera med ett litet personligt meddelande. Till exempel ”Sannas smycken” om man så vill även om vi tycker det är lite väl enkelt. Vi har därför tänkt efter lite extra och våra graveringar ska påminna oss om varandra och vår tid som studenter – lite nostalgiskt sådär. På så vis kommer smyckeskrinen i sig att bli vackra minnen som påminner oss om den bästa tiden i våra liv (för kan det egentligen bli så mycket bättre!?).

smyckesskrin

Mycket snyggt smyckesskrin!

Väldigt fina skrin
Vi tycker också båda att smyckeskrinen är väldigt söta, även om vi inte har samma favoriter. Enligt Sanna så är smyckeskrinet Aurora White i stor storlek det bästa, medan Male är lite mer traditionell och tycker att Ariel är det som ser bäst ut. Men vi är lika mycket vänner för det och kommer inte att gräla om den saken! Vi är inte samma person och gud ske lov för det!

Att välja själva skrinen var den enkla delen av det hela. Svårare är det med graveringarna, som både ska vara någonting som vi kan stå för när vi är gamla och grå och som känns helt rätt just nu. Och då dessutom vara någonting som påminner oss om den här tiden. Vi har slagit våra kloka huvuden ihop och brainstormat fram flera dussin förslag redan men vi har inte bråttom. Någonting som ska följa oss hela livet måste man ju lägga ner extra mycket eftertanke kring, så att det blir helt rätt.

Leave a reply

Your email address will not be published.