Om Sanna

Jag heter Sanna och är Males bästa kompis. Vi håller ihop som systrar och är i princip oskiljaktiga. Det är mycket tack vare den vänskap som vi har tillsammans som vi har kommit så långt som vi har gjort i våra liv, vi kompletterar varandra på ett väldigt bra sätt och även om vi kanske är olika i personligheten så har vi samtidigt intressen som hela tiden svetsar oss än mer ihop. Jag tror att vi alla behöver den där kompisen som är olik en men fortfarande lika. Det gör att vänskapen ständigt överraskar och man kan finnas där för varandra på olika sätt.

Jag är 23 år gammal och pluggar för tillfället kemi. Jag hoppas såklart att en dag bli en färdigutbildad ingenjör, men det är många år kvar på utbildningen och det är en utmaning som verkligen kommer att testa mig. Men med lite motivation och ständigt stöd från Male så kommer det säkerligen att gå vägen! Det är också roligt att vi studerar på samma ort. Vi flyttade tillsammans hit just för att plugga och det är helt klart så att vänskapen med Male har gjort att jag verkligen börjar känna mig som hemma här, och jag tror att hon känner samma sak.

Precis som Male så är också jag ett träningsfreak och älskar att prova på massa olika saker som utmanar ens fysiska och psykiska begränsningar. Har man inte nått dessa nivåer i sin träning kommer man aldrig riktigt veta hur mycket det är man faktiskt klarar av, och därför så pressar jag mig själv och Male till att hela tiden göra bättre ifrån oss. Det är säkerligen ganska uppenbart att det kommer handla mycket om träning är på vår blogg, men vi kommer också att skriva om massa annat, som inredning, framtiden och vad vi egentligen pysslar med på dagarna.