Om Male

Vi är två stycken som skriver här på bloggen och den ena av dessa två enheter är jag, Male. Jag heter egentligen Malin men har kallats Male av mina närmaste vänner så länge jag kan minnas. Jag och Sanna har dragit igång den här bloggen för att vi vill dela med oss av våra liv, vad vi tänker på och vad som får oss att bli lite extra exalterade över livet. Det kommer att handla om allt möjligt egentligen, sådana saker som två unga vuxna tjejer från Sverige kan tänkas tänka på.

Jag är 22 år gammal och pluggar för tillfället på socionomprogrammet. Det är uppenbart att jag inte är ensam om mina planer på att ta hand om människor på ett bra sätt, socionomprogrammet är minst sagt ett mycket populärt program och slår sökrekord i princip varje år. Jag ska därmed skatta mig lycklig att jag faktiskt får utbilda mig till det jag vill bli. Tanken är att jag till slut ska hamna på ett arbete där jag verkligen kan göra skillnad för människor och hur de mår och lever. Jag har alltid haft den här omhändertagande känslan, att jag måste hjälpa människor, och även om jag kanske inte kan rädda hela världen så är det i vilket fall en början som jag försöker mig på med det här programmet.

I övrigt blir det mycket rolig i mitt liv. När man är singel så är man betydligt mer fri att göra saker och ting och bestämma helt själv vad man ska göra och när man ska göra det. Det ska mycket till om jag någonsin ska ge upp den frihet som singellivet ger mig, det måste verkligen vara en mycket speciell person som kommer in i mitt liv då. Annars så är träningen en stor del av mitt liv, och det är något som jag och Sanna har gemensamt. Vi älskar att träna våra kroppar och det kan behövas med tanke på hur mycket vi faktiskt festar med varandra. Hoppas att ni kommer tycka om att läsa om oss två!