De små, små detaljerna

Vissa saker i livet är viktigare än andra, speciellt när det gäller livsmedel och saker man stoppar i sig. I grund och botten är mycket av ens hälsa och välmående beroende på det som finns på din tallrik, i ditt glad eller i din skål. Det innebär att Det är viktigt att tänka efter innan man börjar kalasa loss på saker och ting, för det är en sanning att oavsett vilken produkt du än sätter i dig så kommer det att ha påverkan på din kropp.

Här har du stora möjligheter som person att vara aktiv och medveten, och framför allt lyssna på din kropp och hur den reagerar på små, små detaljer i maten. Det är det som är hemligheten bakom den perfekta variationen och det perfekta innehållet. Hittar du till den nivån i din egen mat så kommer det att vara värt mycket, men det varierar så det gäller att verkligen lyssna på sin kropp.

Vi ligger i framkant av våra kroppars reaktioner

Allt eftersom tiden har gått och vårt intresse har blivit större för saker som får oss att må bättre så har vi också fått en betydligt bättre kroppskänsla och kroppskontroll. Det betyder att vi vet ungefär exakt vad det är som vi behöver tillsätta eller ta bort från gång till gång för att kroppen ska fungera optimalt.

Det som är viktigt att göra och ha hemma i dessa skiftande lägen är superprodukter, som kan tyckas vara det minsta du någonsin har sett, men effekten de har är stor. Det handlar om att hitta de saker som snabbt och effektivt balanserar kroppens nivåer och ger kroppen den där pushen som den kanske är i behov av eller om det snarare handlar om att lugna ner. Chiafrön (http://www.svenskhalsokost.se/produkter/chiafron_eko) är det som vi använder oss främst av i dessa syften, och vi kommer nog aldrig att byta till något annat.

Varför? Jo, för att chiafrön är
– Små, vilket betyder att de är lätta att förvara och hantera
– Lätta, vilket innebär att de inte tar så mycket vikt och att de är lätta att få i sig
– Smidiga, och det gör att de enkelt glider ner och är lätta att ta med sig
– Snabba, eftersom att det inte tar mer än några minuter i ett kallt glas vatten tills dess att de når en nivå där de har enorm effekt på ditt välmående.

Om du har problem, kanske med mättnadskänsla, med magen eller tarmarna så kan vi rekommendera att du i vilket fall provar på. Skulle det ha bra effekt även på dig så är det värt det, och dessa dunderfrön som vi köper är dessutom helt ekologiska och fria från andra tillsatser, så det är helt naturliga saker som du stoppar i dig. Effektivt, skönt och väldigt bra för kropp och själ!

Leave a reply

Your email address will not be published.